5 روش کسب درآمد از وبسایت

ساخت وبلاگ

کسب درآمد از وبسایت تا چند سال گذشته نیز دور از ذهن مردم بود . اما با گذشت چند سال و به وجود آمدن میلیون ها وبسایت در اینترنت ، این کار یعنی کسب درآمد از وبسایت دور از ذهن نیست . راه های مختلفی برای کسب درآمد از داشتن یک سایت وجود دارد که ما در این مطلب به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم .

روش های کسب درآمد از وبسایت

روش های مختلفی در کسب درآمد از سایت وجود دارد که در این مقاله تعدادی از آن ها را بررسی می کنیم.

  • راه اندازی فروشگاه اینترنتی
  • راه اندازی وبسایت برای استارت آپ های نو پا
  • فریلنسرینگ
  • تبلیغات کلیکی
  • عضویت های ویژه
  • و….

در ادامه به بررسی این شاخه ها می پردازیم و با زیرشاخه های آن ها آشنا می شویم .

کسب درآمد از سایت

راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای روش های کسب درآمد از وبسایت

 

شاید شما با شنیدن این اسم یاد آمازون یا دیجیکالا یه هر فروشگاه اینترنتی بزرگی بیفتید . و فکر می کنید که رقابت با این فروشگاه ها بسیار دشوار است و ایده ی شما شکست می خورد . ولی این نکته را هم در نظر داشته باشید که فروشگاه های اینترنتی دیگری نیز در سراسر دنیا فعالیت می کنند که درآمد بسیار خوبی دارند .شما هم می توانید با داشتن یک فروشگاه اینترنتی از سایت خود درآمد کسب کنید. شاید باور نکنید ولی بعضی از این فروشگاه های کوچک تر درآمد های چشم گیری دارند . حتی بعضی از آن ها با یک پیج اینستاگرام و یا کانال تلگرام محصولات خود را می فروشند و سود بسیار خوبی از این طریق به دست می آورند.

روش کسب درآمد-فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی وبسایت فروشگاهی دو روش وجود دارد که عبارت اند از :

  1. cms های آماده
  2. cms اختصاصی

cms آماده

cms یا همان سیستم های مدریت محتوای زیادی در سطح وب وجود دارند که امکاناتی را در سطح آماتور در اختیار کاربر قرار می دهند خیلی از فروشگاه های اینترنتی از این cms ها استفاده می کنند. سه مورد از معروف ترین این سیستم های مدریت محتوا عبارت اند از وردپرس ، جوملا و دروپال . که از بین این سه مورد وردپرس به دلیل این که امکانات بیشتری در اختیار کاربران قرار می دهد از محبوبیت چشم گیری برخوردار است . محبوبیت وردپرس به اندازه ای هست که  حدودا 30 درصد سایت های  جهان با این cms کار می کنند .

cms اختصاصی

با cms  های آماده در بالا آشنا شدید که این cms ها یک سری امکانات اولیه را در اختیار شما قرار می دهند. اما اگر بخواهید یک سایت با توجه به نیاز های خود و به صورت حرفه ای بسازید باید یک سیستم مدریت محتوای مختص به خودتان طراحی کنید. به این صورت که شما نیاز های خود را با تیم برنامه نویسی خود در میان میگذارید و آن ها با توجه به نیاز شما ماژول هایی را طراحی کرده و در اختیار شما می گذارند.

در ادامه به بررسی انواع فروشگاه اینترنتی می پردازیم:

انواع فروشگاه اینترنتی

  1. محصولات فیزیکی
  2. محصولات مجازی
محصولات فیزیکی

یکی از روش های پر سود کسب درآمد از وبسایت اائه محصولات فیزیکی می باشد. فروشگاه های اینترنتی بسیاری وجود دارند که محصولات فیزیکی را به مشتری عرضه می کنند . مانند دیجیکالا که همه ی کالا های فیزیکی مورد نیاز جامعه را در خودش جا داده . این نوع فروشگاه ها سود حاصل از فروش بسیاری دارند . به دلیل این که حتما نباید از موقعیت خاصی برخوردار باشند و یا این که هزینه های بسیار زیادی صرف اجاره کنند.

محصولات مجازی

یک روش دیگر برای کسب درآمد از وبسایت ارائه محصولات مجازی می باشد . شما می توانید یک فروشگاه اینترنتی برای محصولات مجازی خود ارائه کنید . محصولات مجازی می توانند پادکست صوتی ، نرم افزار های کاربردی و یا محصولات آموزشی باشند .

همکاران ما در وبسایت فروشگاه ساز  فروشگاه اینترنتی حرفه ای را با توجه به نیاز شما با بهترین قیمت برای شما راه اندازی میکنند در صورتی که تمایل به راه اندازی فروشگاه اینترنتی داشتید با مشاورین وبسایت تماس بگیرید.

راه اندازی وبسایت برای استارت آپ های نو پا

یکی دیگر از 5 روش کسب درآمد از وبسایت راه اندازی وبسایت برای استارت آپ ها می باشد . شما می توانید با استارت آپ های نو پا همکاری کرده و برای آن ها وبسایت طراحی کنید و به جای گرفتن دستمزد در سود حاصل از پروژه آن ها شریک شوید .

فریلنسرینگ

یکی دیگر از 5 روش کسب درآمد از وبسایت فریلنسینگ می باشد. فریلنسینگ یعنیفریلنسر یعنی شخصی به صورت آزاد و بدون اینکه برای شرکتی کار کند سفارشاتی را در حیطه تخصصی خودش قبول می کند و یا به صورت پیمانی با شرکتها و یا سازمان های مختلف قرارداد می بندد . به این صورت که شخص فریلنسر یک وبسایت را راه اندازی می کند و در آن خدمات خود را ارائه می کند . در ادامه ما 3 مورد از شغل هایی که می توانند در زمینه آی تی به صورت فریلنسرینگ انجام شوند می پردازیم.

روش کسب درآمد از سایت

این شغل ها عبارت اند از:

  1. طراحی سایت
  2. سئو سایت
  3. تولید محتوا

طراحی سایت

فریلنسر می تواند یک سایت برای خود طراحی کند که مشتریان از طریق این وبسایت سفارش های خود را ثبت کنند. شخص می تواند به سه شکل مختلف در زمینه طراحی وبسایت فعالیت کند.

  1. فقط رابط کاربری را طراحی کند .در اصطلاح به این اشخاص frontend-developer گفته می شود.
  2. فقط سایت را برنامه نویسی کند و cms اختصاصی تولید کند . در اصطلاح به این اشخاص backend-developer گفته می شود.
  3. می تواند هر دو بخش طراحی و برنامه نویسی را در دست بگیرد . در اصطلاح به این اشخاص fullstack-developer گفته می شود.

تولید محتوا

شخص می تواند با گرفتن سفارش تولید محتوای اختصاصی برای خود درآمد زایی کند و در زمینه های مختلف مقاله بنویسد.

سئو سایت

این شخص می تواند وبسایتی برای انجام خدمات سئو بسازد . خدمات سئو شامل فروش بکلینک ها ، آنالیز وبسایت و…. باشد. همکاران ما در سایت سئویار کلیه خدمات سئو را با نازل ترین قیمت به شما ارائه می کنند. و به شما کمک می کنند تا وبسایت خود را به رتبه های اول گوگل برسانید

تبلیغات کلیکی

این روش راحت ترین روش از 5 روش کسب درآمد از وبسایت کسب درآمد از سایت می باشد که مدیر سایت قسمت هایی را برای تبلیغات در نظر بگیرد و با شخص صاحب تبلیغ قرارداد کند که به ازای هر کلیک مبلغی را به حساب مدیر سایت واریز کند.

عضویت های ویژه جهت  کسب درآمد از وبسایت

وبسایت های بسیاری وجود دارند که برای ارائه ی خدمات خود در طولانی مدت یک مبلغی را از کاربر دریافت می کنند . سایت هایی نظیر netflix ، filimo و … در ازای ارائه ی خدمات به مدت معلوم مبلغی را از شما دریافت می کنند.

  در آخر:

راه های بسیار زیادی جهت کسب درآمد از سایت وجود دارد . ما سعی کردیم تعدادی از این راه ها را به شما نشان دهیم. برای سفارش طراحی سایت و تبدیل کسب و کار سنتی خود به کسب و کار بروز با مشاورین ما در سایت وب یار تماس بگیرید.

منبع: https://www.webyar.net/

سئو...
ما را در سایت سئو دنبال می کنید

برچسب : کسب درآمد از وب سایت, نویسنده : zeinab companybizco بازدید : 212 تاريخ : يکشنبه 9 خرداد 1400 ساعت: 20:32